donderdag 21 mei 2009

SB De Neve

Waarom SB De Neve?
Iedereen die ooit een marketing campagne georganiseerd heeft, beseft hoe complex dat is. SB De Neve beschikt over de middelen en de kennis van zaken om alles perfect te laten lopen. Van database management, printing, handling en verzending tot responsverwerking. Wij doen voor u de volledige verwerking en opvolging van uw marketing- of publiciteitscampagnes.Natuurlijk verwerkt SB De Neve ook periodieke mailings, stipt en met de meeste zorg. Voor elke opdracht analyseren we uw specifieke vraag en stellen we een oplossing op maat voor, aangepast aan uw budget en uw behoeften.

Wat is SB De Neve voor u?
Service Bureau De Neve kan voor u een one-stop-shopping-partner zijn. U kent uw product en de markt. Service Bureau De Neve voegt daar een praktische direct marketingervaring en databeheer knowhow aan toe. En neemt al uw zorgen van u over.

U kunt ons contacteren met een specifiek probleem. Wij ontwikkelen dan voor u een correcte en complete oplossing. Wilt u ook profiteren van bijna veertig jaar ervaring in het afhandelen van administratieve processen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Contactgegevens SB De Neve
Service Bureau De Neve A. & C° bvba
Vaderlandstraat 18 - B-9000 Gent
Tel. 32 (0)9 222 54 12 - Fax 32 (0)9 221 81 86
E-mail: sbdeneve@sbdeneve.be
www.sbdeneve.be

Geen opmerkingen: