vrijdag 22 mei 2009

Kamer van Koophandel

Adresbestand maken
Als u adressen nodig heeft, bijvoorbeeld voor een mailing, een marktonderzoek of ter controle van uw eigen klantenbestand, kunt u die hier samenstellen en aanschaffen. Het door u samengestelde adressenbestand (max. 10.000 adressen) kunt u direct downloaden in een door u gekozen formaat. Hiervoor heeft u een toegangscode nodig.

Wijziging branche-indelingVanaf 1 juni 2009 hanteert de KvK een andere branche-indeling voor het Handelsregister (namelijk de SBI-indeling in plaats van de huidige BIK-codering). Dit betekent dat bij het samenstellen van adressenbestanden de selectie op basis van branches anders ingedeeld zal zijn. Als u een adressenselectie heeft bewaard met een of meerdere branches, dan vervalt per 10 juni het branchegedeelte van de selectie. De rest van de selectie blijft bewaard. Na 10 juni moet u eenmalig uw selectie aanpassen en opnieuw opslaan.

Verschil starters / nieuwe inschrijvers Bij het samenstellen van een adressenbestand kunt u onder andere kiezen voor Nieuwe inschrijvers of Starters. Nieuwe inschrijvers zijn bedrijven die al enige tijd bestaan, maar nu pas zijn ingeschreven in het Handelsregister (bijvoorbeeld als gevolg van de gewijzigde Handelsregisterwet). Starters zijn bedrijven die hun activiteiten zijn begonnen rondom het moment van inschrijving.
Extra rubrieken selecteren De meest gekozen rubrieken zijn alvast voorgeselecteerd maar u kunt deze wijzigen, afhankelijk van uw wensen. Als u extra rubrieken instelt, dan moet u deze bij iedere bestelling opnieuw aanvinken.
Meer informatie (o.a. tarieven) over adressenbestanden.

Geen opmerkingen: