donderdag 21 mei 2009

EDMMEDIA

EDMMEDIA is internationaal specialist in direct sales, data en targeting. Ruim 13 jaar ervaring heeft ons geleerd waar uw prospects wonen, wat hen beweegt en hoe u hen moet benaderen. Door het combineren van onze on- en off-line expertise verhogen wij structureel wervingsresultaten. EDMMEDIA staat voor klantgericht en doelgericht werven. Zowel voor profit als non-profit organisaties.

Een kwalitatief goede database is van onschatbare waarde. De kwaliteit hoog houden is een enorme klus. Consumenten verhuizen, veranderen van telecom provider, komen te overlijden, maar ook gemeentelijke herindelingen hebben invloed op de adres kwaliteit. EDMMEDIA is specialist in het managen en onderhouden van bestanden. Onze kennis van consumenten matchen wij met uw database. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheid om te verdienen met uw database in de vorm van list management activiteiten.

Wanneer u de business cases leest van PTI en Online, dan krijgt u een indicatie van wat wij doen. Zijn er vragen? Neem telefonisch contact op met: 023-520 22 22 of stuur een e-mail naar data@edmmedia.nl.

http://www.edmmedia.nl

Geen opmerkingen: