donderdag 21 mei 2009

OTS Group International

Bent u op zoek naar adressen voor (e-)mailings of telemarketing activiteiten óf heeft u adressen? De list broking and list management afdeling binnen OTS Group International, die tevens de handelsnaam Pro Vista International List Services draagt, staat voor u klaar!
Een bekende speler op de internationale adressenmarkt sinds vele jaren. Door onze (inter-)nationale kennis van adressen en de adressenmarkt kunnen wij voor u de juiste adressen vinden. Dit maakt het voor u mogelijk te scoren!

Bent u op zoek naar speciale adressen die aansluiten op uw targetgroep, dan bent u bij de list broking afdeling van OTS Group aan het juiste adres! Bent u op zoek naar een pro-actieve list manager die ervoor zorgt dat uw adressenlijst bekend is in de markt óf een list manager die actief op zoek gaat naar nieuwe afnemers? Dan bent u bij de list management afdeling aan het juiste adres!

Wij onderhouden intensieve contacten met een groot internationaal netwerk van lijsteigenaren, list brokers en mailers in meer dan 20 landen ter wereld en dat aantal is nog steeds groeiende.

Wilt u meer informatie ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer

Geen opmerkingen: