vrijdag 22 mei 2009

Cendris

Met de grootste adressenbestanden van consumenten en zakelijke relaties van Nederland is Cendris marktleider op het gebied van data en documenten. Wij bezitten de meest uitgebreide databases wat betreft doelgroepen, lifestyle en de zakelijke markt.

Contact met iedereen
Op die manier kunnen wij iedereen in contact brengen met iedereen. Wij geven advies over doelgroep, analyseren de kwaliteit van data en schonen die op, en zijn in staat de gehele marketing en verzending van u over te nemen.

Doelgroepen
Onze expertise op het gebied van doelgroepen delen wij graag om onze klanten te adviseren bij het benaderen van klanten. Immers, het aantal communicatiekanalen is enorm toegenomen en de aandacht van consumenten is versnipperd geraakt over verschillende kanalen. Bedrijven en vooral marketeers staan daarmee voor een uitdaging: hoe bereiken zij hun klant?

Traditioneel en nieuwCendris kent de doelgroepen en de kanalen. Wij weten hoe wij die op elkaar kunnen aansluiten. Cendris maakt gebruik van zowel traditionele media als de nieuwere mogelijkheden, zoals chat en e-mail.

Wij verzorgen de campagne die het best aansluit bij uw doelgroep: of het nu via de post is, via de telefoon, of via internet. Zo zorgen wij voor de meest uitgekiende marketingcampagnes.

Onze kernactiviteiten zijn onderverdeeld in vijf categorieën:
Doelgroepinformatie
Print en Fulfillment
Datakwaliteit
Campagne Management
Contactcenter Services

Veiligheid en milieu
Wij zijn ons ervan bewust dat wij onderdeel zijn van een groter geheel en een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Zowel intern als in onze output letten wij op ons verbruik en op de veiligheid van onze producten en diensten. Wij zijn dan ook gecertificeerd met de ISO- en Ohsas-certificeringen, de regels omtrent milieu en veiligheid.

Geen opmerkingen: